Дилър на ГЕРБ иска 30 000 лева, за да купи гласовете

...
Дилър на ГЕРБ иска 30 000 лева, за да купи гласовете
Коментари Харесай

НА СЪД! Дилър на ГЕРБ иска 30 бона, за да купи цяло село за вота, отзад стои кметски син

Дилър на ГЕРБ желае 30 000 лв., с цел да купи гласовете нацяло село в Хасковско „ на 100% “. На аудиозаписа, който публикуваме, се чува гласът на Пенко от с. Узунджово, Община Хасково, дясната ръка на Митко от същото село. И двамата  купуват гласове за ГЕРБ.

 Баща и наследник Димитър и Лозко Ничеви (седналият)

Митко е общинският консултант от Хасково – Димитър Лозков Ничев – Караджата, който пък е наследник на кмета на с. Узунджово  – Лозко Ничев, всички от шайката ГЕРБ. Преди време Димитър Ничев е бил кмет на Узунджово, по-късно сдал поста на татко си, а той станал общинар в Хасково, сподели инспекция на Narod.bg.

Човекът, който изрично отхвърля да взе участие в схемата, е Атанас Кръстев от Политическа партия „ Възраждане “ – претендент за депутат, 9-и в листата на партията, написа aferahs.com.

От записа излиза наяве, че се желаят 30 000 лева, с цел да се овладее селото.

Надяваме се полицията да се самосезира. Но, като се има поради, че новият шеф на МВР-Хасково е Любомир Николов, който отхвърли осветлените от министър Бойко Рашков обстоятелства за изнесените 60 милиона лв. за автомагистрала „ Хемус “, надали нещо ще се случи.

Реклама

И още – зам. шеф на Министерство на вътрешните работи Хасково пък е Красимир Кирилов, който беше дисциплинарно уволнен от Бойко Рашков през 2021 година Затова и не можем да чакаме кой знае какво от типични списъки на ГЕРБ.

За страдание, ето това ни чака на изборите на 2 април:

Хартиена бюлетина, която ще сътвори предпоставки за доста повече манипулиран избор, ще върне старите времена на изборни интервенции с брутално извършване на покупки на гласове, наблюдаван избор и десетки, дори стотици хиляди невалидни бюлетини.

Идват избори, гласувайте мъдро!

P.S. Бившият кмет на Хасково – Георги Иванов е от с. Узунджово. По негово време бе направена главната реорганизация на църквата “Успение Богородично ” в селото.

Едни оказват помощ на църкви, други подправят избори…

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР